När du genomför en beställning ombeds du godkänna våra villkor. Dessa består av nedan listade köpvillkor samt vår integritetspolicy.

Priser

Alla priser i vår webshop anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.

Vi reserverar oss för felskrivningar på priser i vår webshop och förbehåller oss rätten att justera priset. I sådana fall kontaktar vi dig och bekräftar din beställning.

Beställning

När du slutfört din beställning skickar vi en orderbekräftelse till din e-postadress. Där finner du alla uppgifter om din beställning.

Om du upptäcker något fel i orderbekräftelsen ska du kontakta oss så snart du kan.

Betalningsvillkor

TODO

Klarna checkout, Swish.

Leveransvillkor

Beställningar som görs i vår webshop skickas normalt nästkommande vardag. Leveranstider för dessa paket är vald leverantörs gällande leveranstider.

Leverans av grillplatser och större produkter som inte skickas som paket sker enligt överenskommelse med dig som kund och dina specifika önskemål.

Fraktkostnad

Fraktkostnad för produkter som skickas som paket framgår vid beställning.

Fraktkostnad för leverans av grillplats och större produkter som inte skickas som paket utgår enligt överenskommelse med dig som kund och dina specifika uppgifter.

Ångerrätt

Som kund hos oss har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt från oss. Skulle den sista dagen av ångerfristen inträffa på en lördag, en söndag eller en helgdag förlängs ångerfristen till och med nästkommande vardag. Om du väljer att använda din ångerrätt ska det meddelas till oss innan ångerfristen löpt ut.

Det är du som kund som står för returfrakten till oss. Produkten ska returneras i oskadat skick i lämpligt emballage och i obruten originalförpackning på de produkter där det är tillämpligt. Om en returnerad produkt på något sätt har förlorat delar av- eller hela sitt värde på grund av felaktigt handhavande eller felaktig återlämning till oss har vi rätt att minska vår återbetalning till dig med den summa vi anser att värdeminskningen innebär.

Om du använder din ångerrätt har vi 14 dagar på oss att återbetala dig hela summan för din produkt, exklusive fraktkostnad, på överenskommet sätt. Återbetalningsfristen gäller från det att vi fått ditt meddelande om användandet av din ångerrätt och 14 dagar framåt.

Observera att ångerrätten inte gäller våra tillverkningsprodukter. Detta dels för att trä är ett levande material som snabbt kan försämras vid felaktig förvaring, men också för att produkterna tillverkas för en specifik order.

Bytesrätt

Du har rätt att byta din produkt mot en annan förutsatt att den innefattas av ångerrätten. Vid byten står du som kund för returfraktkostnaden av produkten du vill byta in och vi står för fraktkostnaden av den nya produkten.

Observera att vi inte står för fraktkostnaden av den nya produkten om detta innebär olika fraktsätt.

Ej uthämtade paket

Om du inte hämtar ut din beställning debiteras du vår kostnad för att skicka den till dig och tillbaka till oss med valt fraktsätt.

Reklamation

Du har reklamationsrätt om produkten är skadad, om produkten inte stämmer överens med beställd produkt eller om produkten har synliga eller dolda fel.

Reklamationer skall anmälas till oss inom skälig tid från det att felet upptäckts eller borde ha upptäckts. Reklamation som sker inom 2 månader från att du mottagit produkten anses alltid inom skälig tid.

Gör alltid en mottagningskontroll, en visuell inspektion, av din beställning direkt vid leverans för att upptäcka eventuella felaktigheter, fraktskador eller liknande. Synliga skador ska anmälas direkt på utlämningsställe eller till chaufför. Säkerställ alltid att skadan/skadorna noteras samt signeras av utlämnare.

Ange alltid ordernummer och orsak till varför du vill reklamera produkten när du kontaktar oss så återkommer vi till dig med vidare instruktioner.

En reklamerad produkt ska returneras i lämpligt emballage för att förhindra ytterligare påverkan på den.

Du har rätt att få returfraktkostnaden av en produkt betald vid ett giltigt reklamationsärende.

Gäller ärendet en tillverkningsprodukt måste vi tillsammans komma överens om en skälig ersättning, utbytesdel eller utbytesprodukt.

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för förseningar eller fel på dina produkter till följd av omständigheter utanför vår kontroll (Force Majeure).

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel på vår webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi kan inte heller garantera att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet och upplösning. Vi försöker alltid återge produkterna så korrekt som möjligt och har du några frågor om våra produkter är du välkommen att kontakta oss.

Returer

Returer ska skickas till oss inom 14 dagar från att du har mottagit din beställning.

Produkten ska returneras i oskadat skick i lämpligt emballage och i obruten originalförpackning på de produkter där det är tillämpligt.

Vänligen kontakta oss för bekräftelse innan du påbörjar en retur.

Returer skickas till denna adress:

Fjällis Fritid AB

Spantvägen 6

907 88 TÄFTEÅ